Back in India

15 januari 2025 - Carmona, Spanje

Op 11 januari toegekomen in India na een goede vlucht met Qatar Airways. We vertrekken op 20 januari met de nachtbus naar Bangalore om vervolgens terug te fietsen via Mysore en Hampi, een tocht van ruim 1000 km.
Na een paar dagen van zon, zee en strand en korte fietstochtjes, staan we te popelen om aan het echte fietswerk te beginnen, maar eerst nog wat genieten van het luilekkerleven. Vanaf Bangalore meer nieuws.

1. Nancy De Bie:
    15 januari 2025
    Toch zalig dat jullie dit allemaal kunnen . Veel amusement en voor mij dan weer wat leesplezier. Hou het veilig . Xx
  2. Mimi Lambert:
    15 januari 2025
    hoi Theo en C° goede reis gewenst, veel fietsplezier en avontuur !
  3. Paul:
    15 januari 2025
    Hallo Theo & Christine, Dat ziet er weer dik in orde uit. Mysore is de moeite waard. Geniet van jullie reis. Wij volgen jullie uiteraard. G&P
  4. Alex:
    15 januari 2025
    Wij volgen je met nieuwsgierigheid, geniet van de reis!
  5. Paul:
    15 januari 2025
    Hallo Theo & Christine, Dat ziet er weer dik in orde uit. Geniet van jullie fietstocht. Stop zeker in Mysore, de moeite waard. Succes . G&P
  6. Marc Van der Burght:
    15 januari 2025
    Goeie start gewenst ! we kijken uit naar het vervolg.
    geniet ervan.
    grtjs Ann & broer Marc
  7. Suzy Van Onckelen:
    15 januari 2025
    Geniet van jullie vakantie!
  8. Van Der Linden Patrick:
    15 januari 2025
    Carpe Diem, veel geluk en geniet ervan.
    Patrick en Karine
  9. Saskia:
    15 januari 2025
    Veel plezier vaderken, maar wel voorzichtig zijn!!!
  10. Willy lus:
    15 januari 2025
    Zo te zien hebt u een paar mensen van de kuisploeg getrommeld om het strand op te kuisen.we zijn in elk geval blij te horen dat jullie goed zij’ aangekomen.Nu even genieten,beentjes laten insmeren en dan laten zien wat Mercks nog allemaal kan.Groetjes aanChristine Lus en Willy
  11. Ingrid Coene:
    15 januari 2025
    Hey Theo en Christine. Fijn te lezen dat jullie weer aan een fantastische reis zijn begonnen. Ik zal het reisverhaal met veel plezier volgen. Geniet nu van de mooie stranddagen en neem nog wat rust vooraleer aan de fietsdagen en het grote avontuur te beginnen.
  12. Luc D'Hoine:
    👍 geniet ervan
  13. Ludwig:
    15 januari 2025
    Wees voorzichtig en geniet er maar allebei van.
  14. Ann:
    15 januari 2025
    Beste Christine en Theo, eerst nog wat genieten van de rust en dan opnieuw jullie stalen ros op. Bewonderenswaardig dat jullie dit jaar na jaar hervatten.
    Veilige tochten en vooral volop genieten.
    Vele groeten, Jan en Ann
  15. Marc VdV:
    Marc vdv
    Christine en Theo veilige rit gewenst.
    Hier, afwisselend Vries en mistig weer
  16. Marylene Smeets:
    15 januari 2025
    Zo stoer! Afzien en genieten.
    Hele fijne reis gewenst.
  17. Rik Sleeckx:
    15 januari 2025
    Geniet van de reis en hou het veilig!
  18. Martin Van Gool:
    Hallo Christine, hallo Theo,
    we hebben de indruk dat jullie reisverslag identiek is aan dat van alle vorige jaren met uitzondering van de data en locaties die jullie eerst met Typex gewist en dan veranderd
    hebben...😉.
    Hoe dan ook, maak er opnieuw een unieke ervaring van. Dat zal wel lukken zeker ?
    Ria en Martin
  19. Theo Van der Burght:
    16 januari 2025
    Martin dit is het verslag van 2025.
    Groetjes
  20. Marijke:
    16 januari 2025
    Heerlijk om nu te kunnen genieten van zee, strand en de relatieve luxe van Goa. Veilige en mooie fietstocht gewenst!
  21. Denise Dielen:
    16 januari 2025
    Ik wens jullie een fijne fietsvakantie maar.... wees voorzichtig
  22. Lieve Zimmermann:
    16 januari 2025
    Petje af voor jullie plannen. Geniet van het avontuur en geniet van de mooie omgeving!
  23. Danielle verbueken:
    16 januari 2025
    Ready, steady? Go! Geniet van deze reis. Het gaat fantastisch zijn!
  24. Leo Schaekels:
    20 januari 2025
    Geniet van jullie avontuur! Wij kijken uit naar jullie reisverhalen.
  25. Piet De Zaeger:
    23 januari 2025
    Geniet van de reis en hou het veilig! Groetjes vanuit Lier / Brussel
  26. Lieve Bultinck:
    23 januari 2025
    Hallo allebei, veel plezier gewenst op deze fietsvakantie! Geniet ervan want hier is het nog altijd "dikke soep" als we buiten kijken, buiten een uitzonderlijk streepje zon soms. Tjuus
  27. Buyens jan:
    24 januari 2025
    Goede reis en ik kijk uit naar jullie verslagen en eventueel foto s
    Succes
    Jan
  28. Jacques Wageman:
    26 januari 2025
    Beste Theo,
    Via de Facebookpagina van je boer Ludwig ben ik op deze blog terecht gekomen. Ongelooflijk te ontdekken welke landen jullie allemaal met de fiets al hebben doorkruist. Ook deze reis door India levert o.a. mooie fotobeelden op.
    Geniet van jullie reis en keep it safe! Ik blijf vanaf nu je reisverslag zeker verder volgen.
    Groeten. Jacques Wageman (vroegere jeugd-“gebuur” van op Ressebeke)